Lakuista
asiaa.

#erotumassasta

Uskallapa olla toisenlainen kuin kaikki muut. Vilkkautesi muuttuu häiriöksi. Äänesi meluksi. Perinteesi vanhuudeksi. Kysymyksesi uhkauksiksi. Niin nopeasti voi oikea muuttua vääräksi.

Erilaisuus on sitä, että tytöillä on oudot vaatteet. Erilaisuudella on paljon meikkiä, punainen tukka, polvisukat ja jalassaan nahkabootsit. Erilaisuudella on lukihäiriö, oma bändi, irokeesi ja farkkuliivi. Sen arvosana koulussa on kymmenen, sillä on paljon unelmia eikä se pelkää maailmaa.

Erilaisuus on keskivartalolihavuutta ja hajonnut perhe. Se on silitetty kauluspaita aamulla ja pitsinen alusasu illalla. Erilaisuus harrastaa
potkunyrkkeilyä maanantaisin ja käy kirkossa sunnuntaisin. Erilaisuus on tarina, joka jätetään työhakemuksessa kertomatta.

Erilaisuus seisoo väärän värisenä kaupan kassajonossa. Se ei ole rikollinen tai puhu pahaa. Sen sijaan sillä on hyvä ryhti ja se puolustaa omia arvojaan, uskaltaa sanoa ääneen mitä ajattelee. Erilaisuus tekee sen minkä uskoo olevan oikein, ja seisoo aina tekojensa takana.

Näytä sinäkin erilaisuutesi ja tartu haasteeseen. Ole rohkeasti oma itsesi.

#erotumassasta

#erotumassasta

erotumassasta

erotumassasta

Kuvat: Ville Juurikkala


Sopimusehdot ja Rekisteriseloste