EERO AARNIO SUUNNITTELI KOUVOLAN LAKRITSILLE SYÖTÄVÄN DESIGNMAKEISEN! 

Kummitus .jpg Kouvolan Lakritsi Oy ja maailmalla mainetta ja kunniaa saavuttanut tunnettu suomalainen muotoilija ja professori h.c. Eero Aarnio ovat innostavan yhteistyön tuloksena aikaansaaneet designmakeisen, joka muotonsa ansiosta kantaa nimeä Kummitus.

Pallotuolistaan parhaiten kotimaassa tunnettu Eero Aarnio innostui kovasti ajatuksesta ryhdyttyään lakutehtailija Timo Nisulan kanssa ideoimaan syötävää designmakeista. Vajaan vuoden mittaisen hedelmällisen yhteistyön tulos on nyt nähtävissä ja maistettavissa.

Lakutehtailija Timo Nisula oli takavuosina luvannut, että Kouvolan Lakritsi tulee perinteisen lakritsin rinnalle tekemään designmakeisia ja nyt on lupaus Kummituksen myötä lunastettu. Designmakeisilla tullaan tähyämään kotimaan lisäksi myös kansainvälisille markkinoille.

Haastavan ja ainutlaatuisen pakkauksen toteutuksesta on alusta lähtien vastannut designiin ja innovatiivisiin pakkausratkaisuihin erikoistunut ja panostava kotimainen Starcke Oy.

Myyntipaikoiksi designmakeiselle on suunniteltu sisustus- ja eksklusive-tuotteita myyvät liikkeet. Kummitus lakumakeinen tuodaan markkinoille toukokuun 2016 loppupuolella.

Designmuseossa on 8.4. - 25.9.2016 Eero Aarnion laajin tähän mennessä esitetty katsaus 83-vuotiaan muotoilijan tuotantoon ja muotoiluajatteluun.

Annamme mielellämme lisätietoja
Lakutehtailija Timo Nisula Kouvolan Lakritsi Oy p. 0400 - 490 020
Design- ja innovointijohtaja Ilkka Harju Starcke Oy p. 040 - 358 2013 

Antti_Karppinen_KEKSI_Kouvolan_lakritsi_Eero_Aarnio-010-Edit.jpg