Lakuista
asiaa.

Lahjatilaus – anna lahjaksi lakritsia

Lahjatilaus

Kiitä, onnittele tai muista muuten vaan! Verkkokaupastamme voit lähettää lakritsia lahjaksi tervehdyksellä varustettuna. Uunituore lakritsi on herkullinen lahjaidea.

Isänpäivän makein lahjaidea!
Isänpäivä lähestyy vauhdilla. Kouvolan Lakritsin pehmeät lakupalat ovat makein tapa muistaa isää. Voit tilata lakut meiltä suoraan sankarin kotiovelle tai lähipostiin. Valitse vain mieleisesi tuotteet ja haluamasi toivotus korttiin – me hoidamme lakut perille!

Lahjatilaus postitetaan isälle isänpäiväviikon aikana (vko 45). Deadline isänpäivätilaukselle on ma 2.11., jotta paketti ennättää perille ennen isänpäivää.

Näin teet lahjatilauksen:

1. Valitse verkkokaupastamme haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Kun olet valinnut tuotteet, siirry kassalle.

3. Laskutus & toimitus -sivulla syötä Lisätiedot-kenttään vastaanottajan nimi ja osoite muiden pyydettyjen tietojen lisäksi.

4. Valitse haluamasi tervehdys lahjatilaukseen vaihtoehdoista (esim. “Lakun makuisia hetkiä!” tai “Kiitos, kun olet!”).

5. Kirjoita halutun tervehdyksen numero kommenttikenttään ja kirjoita millä nimellä tervehdys allekirjoitetaan (lähettäjä). Jos et valitse mitään tervehdysvaihtoehtoa etkä kirjaa tervehdyksen lähettäjän nimeä, lähetämme tervehdyksen tilaajan koko nimellä, viestivaihtoehdolla 1. (“Lakun makuisia hetkiä!”).

Valmista – me toimitamme lahjan perille!

Esimerkki lahjatilauksen kortista:

Klikkaa verkkokauppaan tekemään tilaus.


Sopimusehdot ja Rekisteriseloste