Lakuista
asiaa.

Lahjoita ostamalla lakua Black Fridayna

EDIT MA 30.11.2020 KAMPANJAN TULOS
Keräsimme vähävaraisille lapsiperheille yhdessä peräti 2338 euron potin, jonka pyöristimme vielä ylöspäin. Tässä Hope Kouvolan terveiset kaikille osallistuneille Tanja Lahtiselta ja Henna Hämeenniemeltä, jotka toimivat Hope Kouvolan tiiminvetäjinä:

– Lahjoitus kohdennetaan perheiden jouluapuun lyhentämättömänä. Tämä summa tulee helpottamaan monen perheen jouluvalmisteluita suuresti ja auttaa toki myös meitä kun tiedämme, että taas on monelle perheelle jotain apua jouluksi kasassa. Iso kiitos vielä Kouvolan Lakritsille ja kaikille kampanjassa mukana olleille.

Kiitos myös meidän puolesta kaikille tämän mahdollistaneille!
————————————————–

Meistä jokaisen on hyvä pysähtyä välillä miettimään, miten pystyisimme tukemaan myös heitä, joilla ei ole varaa ostaa tarvitsemiaan asioita edes Black Fridayn tarjoushinnoilla. Siksi haluamme Kouvolan Lakritsilla lahjoittaa puolet verkkokauppamme myynnistä nyt Black Friday -viikonloppuna Kymenlaakson alueen vähävaraisille lapsiperheille Hope ry:n kautta. Viikonlopun aikana 27.–29.11. kerättyjen varojen avulla hankitaan konkreettisia lasten tarvitsemia asioita, kuten vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä ja leluja.

– Hope Kouvolaan kohdistuvia rahavaroja ohjataan perheille ympäri vuoden joko ruokalahjakorttien, ruokakassien tai harrastusten tukemisen muodossa. Koska toimimme täysin vapaaehtoisvoimin, pystymme kohdistamaan lahjoitukset suoraan asiakasperheille. Tänä vuonna meillä ei ole resursseja jakaa erillistä jouluapua, vaan tuemme joulun aikaan olemassa olevia asiakasperheitämme. Myös tästä kampanjasta kerätyt varat ohjataan heidän auttamiseensa, kertovat Hope Kouvolan tiiminvetäjät Henna Hämeenniemi ja Tanja Lahtinen.

Jos siis tykkäät lakusta, nyt jos koskaan on hyvä syy ostaa sitä. Siirry ostoksille! 50 % lahjoitus lasketaan ostostesi summasta automaattisesti.


Sopimusehdot ja Rekisteriseloste