Lakuista
asiaa.

Lakritsitehtaan Lauri | Haastattelu

Tehtaalla on parasta aikaa kova kiire ja sesonki päällä. Verkkokauppa laulaa ja pukinkontiin on matkalla mukavasti erilaisia lakritsitehtaan tuotteita. Ylimääräisen sekoilun hillitsemiseksi otimme Laurin “yllätys” haastatteluun ja pyysimme häntä vastaamaan muutamaan kysymykseen ihan kirjallisesti. Näin tehtaan väki pysyi tyytyväisenä ja Lauri oli luonnollisesti ylpeä saamastaan kunniasta.

Millaiselle ihmiselle työ lakritsitehtaalla sopii parhaiten?

Kun on tämmöinen reipas ja osaava ja oma aloitteinen niin pärjää. Ja jos toimiston puolella hommia aikoo tehdä niin kirjoitus taito on kanssa tärkeä.

Olet ollut nyt lakutehtaalla töissä muutaman kuukauden. Kuinka koeaikasi on sujunut?

Kyllä hyvin on sujunut! Meidän toimitus johtaja Timo on kanssa ollut sitä mieltä, että vitsi jos noita Laureja olis enemmän niin ei tarttis enää töihin tulla ollenkaan. Että aika tehokas kai olen.

Mikä on ollut vaikein tehtäväsi koeajalla?

Timo sanoi yks päivä, että ei tarttis ihan joka päivä tai koko ajan täällä olla, että kun ei me olla edes joka päivä tai koko ajan auki. Ja kun tykkään täällä olla niin oli hankala koittaa keksiä tekemistä muualla.

Milloin lakritsi maistuu parhaalle?

Kyllä sanoisin, että yleisesti ottaen laku maistuu ylivoimaisesti parhaalle silloin kun se on suussa. Puremisen jälkeen mutta just vähän ennen nielaisua.

Minkä kanssa lakritsi maistuu parhaiten?

No nyt tuli vaikea kysymys! Tohon onkin hankala vastata kun en oo kokeillu sitä vielä läheskään kaikkien juttujen kanssa. En oo esimerkiks lahnan kanssa maistanut.

Mitä mieltä olet pomostasi Timo Nisulasta?

Se on ihan mielettömän kova antamaan ylennyksiä! Oon itsekin saanut jo niin monta, että en oo enää edes ihan varma, että kumpi meistä on nykyään korkea arvoisempi.

Dokumentoimme syksyllä Laurin normaaleja työpäiviä lakritsitehtaalla.

Lakritsitehtaan Lauri | Osa 1.

Lakritsitehtaan Lauri | Osa 2.

Lakritsitehtaan Lauri | Osa 3.


Sopimusehdot ja Rekisteriseloste