Lakuista
asiaa.

OP Kymenlaakso – Lakun makuisia etuja

Mitään ei ole maailmassa niin paljon kuin ilmaista krääsää ja turhia liikelahjoja. Työpaikan varastossa törmää avaimenperiin, mainoskyniin, jääkaappimagneetteihin, torkkupeittoihin ja hissilipunpidikkeisiin, jotka on aikoinaan tilattu hyvällä maulla ja vielä paremmalla huumorintajulla. Vaikka muutama tuote on saattanut vahingossa löytää tiensä uudelle omistajalle tai tarkoituksella anopin joululahjapakettiin, jäävät liikelahjat usein varaston nurkkaan ja tilausten tekijät vaille rikosoikeudellista vastuuta.

Jostain kumman syystä meitä ohjaa myös tarve palkita itsemme tai toisemme jollakin hyvällä ja ilmaisella. Valtakunnallisesti se tarkoittaa pientä piipahdusta tavaratalossa, missä jaetaan jokaiselle asiakkaalle ämpäri. Jono on pitkä, mutta siinä seisominen ei meitä haittaa. Olemmehan jonottamisessa maailman parhaita.

Kuulostaa ehkä uskomattomalta, mutta turhan krääsän tilalle on tarjolla vaihtoehtoja, joita varten ei tarvitse jonottaa. Sen sijaan sinun täytyy liittyä esimerkiksi omistaja-asiakkaaksi. Rahanarvoisten etujen ja alennusten lisäksi saat itsellesi frisbeen sijaan maan parasta lakritsia.

Se on lahja, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan hurmannut isät ja äidit, lapset ja isovanhemmat vuosikymmenien ajan. Samalla se on paketoinut sisälleen oivan osan meistä suomalaisista: arvostamme hyvää, kauniisti koristeltua, sopivan kokoista, ei liian kallista, mutta kuitenkin makuhermoja hellivää lahjaa.

Sellaisia kuin OP Kymenlaakso jakaa asiakkailleen hyvien uutisten ja mukavien tapahtumien yhteydessä. Heille se on keino ilahduttaa ja huomioida ihmisiä, jotka arvostavat kivaa ja kaunista – personoitua pakkausta. Samalla se on mitä parhain tapa toivottaa asiakkaat tervetulleiksi omaan pankkiin.


Sopimusehdot ja Rekisteriseloste