Lakritsi jo
syntyessään.

Oikeastaan lakutehtaiden pitäisi olla tällaisia

Kouvolan Lakritsia on valmistettu tinkimättömällä otteella vuodesta 1945. Maun takana on perinteinen valmistusmenetelmä, oikeat ihmiset, hiottu resepti, sylillinen rakkautta ja toimitusketju, joka takaa jokaisen lakupalan tuoreuden.

Kouvolan Lakritsi on käsityötä. Vielä tänäkin päivänä vaalimme lakritsin valmistuksen perinteitä ja valmistamme herkkumme perinteisellä menetelmällä eli avokattilalla keittämällä ihan oikeiden ihmisten toimesta. Lakritsimestarimme pitävät sydänasianaan, että tämän nykyään yksilöllisen valmistustekniikan kiemurat siirtyvät tekijäpolvelta toiselle.

Lakritsia meillä on valmistettu samoin ottein vuodesta 1945, mutta vuonna 1960 reseptiä hienovaraisesti säädettiin. Asialla oli englantilainen herrasmieskonsultti ja lakritsin erityisasiantuntija H. Knoch. Maku osui kerralla maistajien herkkuhermoon ja siitä lähtien lakritsimme on valmistettu herra Knochin säätämällä reseptillä.

Lakritsimme tuoreus on meille kunnia-asia. Siksi pidämmekin huolen, että meillä varastointiaika pysyy minimissä. Lakut lähtevät tehtaaltamme melkein heti pakkauksen jälkeen, ja maku on sen mukaisesti pehmeä!

Maailmojen maukkaimman lakritsin yhtenä tärkeimpänä ainesosana on juuri meidän käyttöömme hiottu yksilöllinen lakritsiuute, joka muuten soveltuu mainiosti kokkailuun sekä luovemmille kulinaristeille että ihan tavallisille kotikokeille.

Ai niin, valmistetaan meillä myös marmeladia, samalla rakkaudella makeisiin kuin lakritsiakin.


Sopimusehdot ja Rekisteriseloste